23948sdkhjf

Lämnar Hope för By Malene Birger

Hopes varumärkeschef väljer danskt modeföretag.

Ellen Dixdotter tillträder i november tjänsten som global marketing och visual director på danska IC Group-ägda modeföretaget By Malene Birger.

Hon har arbetat för Hope under knappt två år då hon tillträdde som modeföretagets marknadschef i januari 2017.Sedan i maj i år arbetar hon som varumärkeschef, brand director, i en för företaget ny roll med ett övergripande ansvar för att skapa och driva modeföretagets globala varumärkesstrategi i samtliga kanaler och på marknader.

- Jag har haft två fantastiska år på Hope, Sveriges mest progressiva och mest intressanta modeföretag just nu. Men jag ser fram emot Köpenhamn och att få vara med på by Malene Birgers resa framåt i rollen som global marketing & visual director, säger Ellen Dixdotter till Habit.

Ellen Dixdotter har även ett förflutet från Filippa K där hon under fem år arbetade som modeföretagets marknadschef. Hon har även en bakgrund från pr- och kommunikationsbyrån Patriksson Communications.

Enligt Mattias Hagenström på Ibeyostudio, som ansvarar för företagets presskommunikation, är Hope nu mitt inne i en rekryteringsprocess.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093