23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Intressanta utbildningar hos Sveriges Textilhandlare

Sveriges Textilhandlare presenterar två utbildningar vi erbjuder i höst, ChatGPT för textilbranschen med André Andersson från Scribill AB och Säljledarutbildning inom retail, med Susanne Einhorn.

Förfallodatum
den 21 november 2024

Chat GPT för textilbranschen

Vill du bli effektivare och ligga i framkant?

Genom Scribills ChatGPT-utbildning får du de verktyg och insikter som krävs för att förbättra era arbetsprocesser och upptäcka nya affärsmöjligheter. 

I kursen lär du dig;

Grunderna i ChatGPT
– En introduktion till ChatGPT, vad det är och hur det fungerar. Vi tar även upp dess begränsningar och diskuterar säkerhetsaspekter och GDPR.

AI i praktiken
– Vi går igenom användningsområden där ChatGPT gör skillnad, från förbättrad kundkommunikation till effektivare arbetsprocesser.

Skapa personas
– Här utforskar vi hur man ger ChatGPT en personlighet, vilka delar den består av och hur man bäst skapar den.

Avancerade prompts
– Att skicka rätt meddelande till ChatGPT är avgörande för svaret man får. Vi går igenom hur man formulerar bra och effektiva prompts för att få relevanta resultat.

Utbildningsledare är André Andersson, VD för Scribill AB. Han har lång erfarenhet av att förse företag med de kunskaper och verktyg som krävs för att framgångsrikt integrera och utnyttja AI i deras arbetsflöden.

Kursen hålls digitalt den 5 nov, kl 10.00 - 12.00

Mer info på sverigestextilhandlare.se

Anmälan till info@sverigestextilhandlare.se - sista anmälningsdag är 29 okt. 

 

Säljledarutbildning inom retail - bli en bättre ledare

Välkommen till en inspirerande chefsutbildning!

Retail är relationer.

Relationer till kunder, teamet, produkterna men kanske framför allt till chefen.
Det är du som ser till att bygga en härlig arbetsmiljö, skapar kittet mellan kollegorna och ser till att varje säljare blir sin bästa version av sig själva - varje dag.

Vill du utvecklas som ledare och skapa en framgångsrik butik där både medarbetare och kunder trivs? Då är det här utbildningen för dig!

Vi bjuder in dig till en unik möjlighet att delta i vår digitala chefsutbildning, där fokus ligger på att stärka dina ledaregenskaper genom coachning, positiv feedback och effektiva samtal.

Vad kan du förvänta dig?

Personlig coachning: Lär dig hur du kan coacha din personal mot bättre säljresultat och ökad motivation. Vi ger dig verktyg och metoder för att hjälpa dina medarbetare att nå sin fulla potential och prestera på topp.

Positiv feedback: Lär dig konsten att ge och ta emot feedback på ett sätt som skapar motivation och framgång i både hos individen och teamet. Uppmuntran och tydlig kommunikation är nycklar till att bygga en positiv arbetskultur.

Resultatorienterade samtal: Få insikt i hur du kan hålla konstruktiva och utvecklande samtal med dina medarbetare. Du får verktyg för att skapa en dialog som både stöttar och utmanar, vilket leder till bättre prestationer och en starkare teamkänsla.

Utbildningen är designad för att ge dig praktiska kunskaper som du direkt kan applicera i din vardag som butikschef. Tillsammans utforskar vi hur du kan leda med inspiration, bygga starka relationer och driva mot framgångsrika resultat.

Kursledare, Susanne Einhorn - beteendevetare, säljexpert och inspirationsföreläsare  

Datum: 12 nov kl 8.00 – 11.00 samt 20 nov samma tid, digitalt  

Mer info på sverigestextilhandlare.se               

Anmälan till info@sverigestextilhandlare.se     

Välkommen!     

Sveriges Textilhandlare
Augustendalsvägen 7
131 52 Nacka
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE8020034933

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046