23948sdkhjf

H&M-koncept öppnar på flygplats

Gör flygplatsdebut i regi av globala resehandlaren Avolta AG.

& Other Stories öppnar butik om drygt 120 kvadratmeter i Marknadsplatsen, som öppnade i Terminal 5 på Arlanda hösten 2023. Den H&M-ägda kedjan får sällskap av Lakritsroten, Sweshop, World of Toys och Pocket Shop. Butiken öppnar under första kvartalet 2025 och i regi av Avolta AG. Avtalet löper på sex år.

– Vi är glada över möjligheten att öppna en butik på Stockholm Arlanda Airport i samarbete med Avolta. Vår kommande närvaro på Arlandas nya Marknadsplats är en värdefull möjlighet för & Other Stories att få kontakt med en global publik och erbjuder resenärer en närmare titt på vårt varumärke i en inspirerande och dynamisk miljö, säger Lina Söderqvist, vd för & Other Stories i en kommentar.

Schweiziska Avolta AG driver butiker, närbutiker och kaféer på fler än 1 000 platser som flygplatser, kryssningsrederier, hamnar, järnvägsstationer och i centrala turistområden. Aktören är verksam i 73 länder.

– Vi letar ständigt efter sätt att förbättra flygplatsupplevelsen för våra kunder och vi tror att ett bra sätt att uppnå detta är att lyfta fram lokala aktörer. Som svenskt modemärke är & Other Stories det perfekta tillskottet till Arlandas nya Marknadsplats som just nu tar form, säger Margareta Le Calvé, general manager Nordics på Avolta.

Utbudet, som ska vara anpassat specifikt för flygplatsen, ska bestå av kläder och skor, accessoarer, smycken, underkläder, badkläder och skönhetsartiklar.

Avolta driver sedan tidigare nio retailbutiker på Arlanda och ett antal servicebutiker.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125