23948sdkhjf

Boggi Milano till Stockholm

Italienska Boggi Milano, grundat 1939, öppnar butik vid Stureplan i Stockholm. Etableringen i Stockholm följs av ytterligare butiker i Skandinavien.
Butiken öppnar i hörnet av Sturegatan och Humlegårdsgatan, i SEB Trygg Livs fastighet Humlegården 57. Butiken är på 300 kvadratmeter och planerad öppning är mars 2015. Därmed är butiksytorna i Humlegården 57 fullt uthyrda och närmsta grannar är Filippa K Man och Morris men i området finns även Gant Rugger, Maria Nilsdotter, Eton, Morris, Luciano Padovan och Crockett & Jones. Boggi Milano har 125 butiker i 25 länder och modeföretaget har planer på fler butiker i Skandinavien, först i Danmark och sedan Norge.

–Vi är mycket nöjda med att ha signerat det här avtalet med Boggi Milano. Tillsammans med övriga hyresgäster har vi nu en stark bas för att fortsätta att skapa ett levande och attraktivt stråk i en tidlös stil. Utbudet skall präglas av premiumvarumärken och handlare som riktar sig till den publik som rör sig i området, säger Jens Linderstam, ansvarig för retail och fastighetsutveckling på Aberdeen Asset Management.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141