23948sdkhjf

Han går till Wood Wood

Danska modeföretaget växlar upp internationell expansion och etablerar i vår kontor och showroom i Stockholm. Därtill har modeföretaget en ny agent i Norge och planerar för butiksytor i Asien.
Köpenhamnsbaserade modeföretaget Wood Wood öppnar kontor och showroom i Stockholm den 1 april. Verksamheten i Sverige, som även ska serva Finland, ska ledas av Patrik Swärd som har erfarenhet från arbete med globala varumärken som Reebok, Adidas och Levi´s. På den norska marknaden har Wood Wood signerat med en agent, Standard Agency och Morten Arfinsen.

I höstas öppnade modeföretaget kontor i London och dessutom finns numera showroom ibland annat New York och Los Angeles för att möta efterfrågan i USA. Företaget har även showroom och kontor i flera tyska städer samt Tokyo och Milano. I Asien ska närvaron stärkas med hjälp av att etablera shop-in-shop tillsammans med partner.

–Wood Wood tror på stark närvaro på markanden och en del i vår tillväxtstrategi är att stödja lokala återförsäljare utan att tappa siktet på global närvaro, säger vd Per Gasseholm i ett pressmeddelande.

Wood Wood grundades av 2002 och har i dag egna butiker i Köpenhamn, Århus och Berlin samt e-handel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078