23948sdkhjf

Anine Bing till New York

Förra veckan öppnade Los Angeles-baserade Anine Bing andra butiken för det egna varumärket. Denna gång i New York. ”Planen är att öppna fler butiker”, säger Anine Bing till Habit.
Anine Bing öppnade butiken för det varumärke som bär hennes namn på 330 Bleeker Street i New York i slutet av förra veckan. Butiken är den andra för modeföretaget, den första öppnade i höstas i Los Angeles. Tanken är att det ska bli fler butiker och London står näst på tur följt av Paris.

– Jag tycker det är superhärligt och viktigt med fysiska butiker. Det är ett sätt att visa vad varumärket står för och även för kunderna att kunna ta i kläderna och prova dem på. Jag lanserade mitt varumärke med hjälp av en onlinebutik men under vägens gång så kände jag behovet av att även ha en fysik butik för att kunna möta efterfrågan på varumärket runt om i världen, säger Anine Bing till Habit.
Planerar du att utöka antalet återförsäljare i Sverige?
– Jag är väldigt selektiv när det kommer till återförsäljare. Jag ligger hellre i tio fantastiska butiker än i varje butik runt om i landet och övriga världen. Just nu finns mina kläder i cirka 300 butiker över hela världen och planen är att fortsätta växa organiskt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078