23948sdkhjf

Från Local Firm till Peak Performance

En av grundarna bakom The Local Firm går nu till Peak Performance och rollen som sortimentschef, category manager.
Peak Performance anställer Axel Nyhage som sortimentschef, category manager, på området Casual. Han kommer närmast från vd- posten på The Local Firm, ett företag som han också grundade tillsammans med Richard Hutchinson. Dessförinnan arbetade han som produktchef för Tiger Jeans och han har även arbetat som inköpare på JC.

– Peak Performance är ett innovativt och progressivt bolag med starkt arv och höga målsättningar. Det känns roligt att komma in i denna händelserika fas och bli en del av företagets spännande resa framåt, säger Axel Nyhage i en kommentar.

I casual-kollektion kombineras mode och funktion med skräddade plagg i tekniska material. Klassiska siluetter får nya former med bland annat i 3-lagers textiler med tejpade sömmar.

– Axel är en nykelrekrytering för att driva expansionen av vår Casual kollektion vidare. Historiskt sätt är vi starka i Norden och har fortsatt höga ambitioner här men även internationellt. Med retail och- franshaisebutiker över hela Europa och på nyckeldestinationer som Tokyo, Dubai, Whistler samt starka distributörer på marknader som Italien och UK ser vi stora möjligheter, säger Nicolas Warchalowski, vd för Peak Performance.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094