23948sdkhjf

Team Sportia sponsrar cykellopp

Team Sportia går in som huvudsponsor till cykelloppen Västkusten Runt och Hisingen Runt, i Göteborg. Företaget har nyligen tecknat ett flerårigt avtal.
Västkusten Runt är ett nytt lopp som startdes 2014. Loppet arrangeras alltid sista helgen i maj, tillsammans med Hisingen runt. I fjol hade loppen nästan 3 000 anmälda cyklister vilket gör att helgen blir Västsveriges största cykelhelg. Hisingen Runt startades 1977 av Hisingens Cykelklubb och ingår också sedan 2012 i Göteborgsklassikern

– Samarbetet är ytterligare en del i att stärka vår position som störst på cykel och motionslopp i Sverige. Det är också en signal att Västsverige är en viktig cykelmarknad som vi ämnar dominera även i framtiden, säger Team Sportias sponsoransvarige, Jonas Hellentin.

Sedan 2006 har Team Sportia varit officiell butik på Vätternrundan och under 2014 tecknade bolaget avtal med nya UCI klassade loppet Velothon Majors i Stockholm. Dessutom är Team Sportia huvudpartner till En Svensk Klassiker där Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Engelbrektsloppet och Vasaloppet ingår.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094