23948sdkhjf

E-butik för vintageväskor

Still in Fashion är en ny e-butik för vintagehandväskor från välkända lyxvarumärken.
Hélène Hernmarck Olsson har startat e-butiken Still in Fashion med vintage-handväskor från varumärken som Chanel, Gucci, Hermès, Bottega Veneta och Mulberry. En e-butiksidé som föddes när hon själv önskade sälja ett par Louboutin-skor, men inte hittade lämpligt ställe att sälja dem på.

– Jag kände att Blocket inte var rätt plats att sälja de här skorna på och visste inte riktigt vart jag skulle vända mig. Då föddes idén att det måste finnas ett utrymme att skapa en e-shop som inriktar sig på lyxigare varumärken där premiumprodukter kan byta ägare. Att det blev väskor handlar om att jag själv älskar väskor och vet att det finns många som jag själv som vill kunna hitta bra vintage-exemplar. Alla har inte möjlighet att besöka en fysisk butik eller gillar att köpa från internationella sajter, säger Hélène Hernmarck Olsson.

Förutom handväskor är tanken att även sälja scarfs och skor. Grundaren driver även ett event- och nätverksföretag och har ett förflutet inom auktionsvärlden, bland annat hos Christies i London.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078