23948sdkhjf

Hon blir ny skönhetschef på Åhléns

Det blir Cathrine Westerberg Wigzell som blir Åhléns nya affärsområdeschef för området skönhet som omfattar makeup, doft, hudvård och hårvård.
Idag är Cathrine Westerberg Wigzell informationschef på Åhléns. Hon har haft ett flertal positioner inom Axel Johnson-koncernen och är sedan fyra år medlem i företagsledningen för Åhléns. Hon har tidigare arbetat med bland annat kommunikation och affärsutveckling inom MTV networks, Axel Johnson och Axstores.

– Skönhet står för en betydande del av vår omsättning och är ett tillväxtområde för oss även i framtiden. I augusti 2013 öppnade vi Nordens största skönhetsavdelning på hela 2 500 kvadrameter på Åhléns City i Stockholm, något som har blivit en stor framgång. Våra varuhus runt om i landet står ofta för det överlägset bredaste utbudet inom skönhet på orten. Nu ska vi ta nästa steg på vår resa mot att bli den självklara skönhetsdestinationen och Cathrine Westerberg Wigzell är rätt person att leda oss i den utvecklingen, säger Gregg Mowins, vd för Åhléns.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078