23948sdkhjf

H&M samarbetar med stilikon

I samband med H&M:s debut, på den årliga gala som Metropolitan Museum of Arts håller för att samla in pengar till Costume Institute, samarbetar kedjan med stilikonen Sarah Jessica Parker.
Klänningen har skapats av Sarah Jessica i samarbete med H&M – en svart sidenklänning med ena axeln bar och ett draperat släp broderat med röd kinesisk vallmo. Klänningen har ett dekorativt parti i lappteknik gjort av mer hållbara material ett uttryck för kedjans vision att göra mode hållbart och hållbarhet modernt.

– Det är väldigt tillfredsställande att få se hur något som man har föreställt sig växer fram. Det var så roligt att samarbeta med H&M och designa en klänning med inspiration från den här fantastiska och storslagna utställningen, säger Sarah Jessica Parker.

H&M:s designteam har samarbetat med varje enskild individ och skapat unika plagg som framhäver deras personliga stil inspirerade av årets utställningstema ”China: Through the Looking Glass”. Andra gäster i specialdesignade H&M-kläder på galan var Vanessa Hudgens, Janelle Monae, Banks och Odell Beckham Jr.

– Det är en ära för oss på H&M att delta i årets mest prestigefyllda modehändelse. Våra specialdesignade kläder fångar utställningens atmosfär och visar samtidigt hur roligt mode kan vara – något som är oerhört viktigt för oss, säger Pernilla Wohlfahrt, H&M:s designchef.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062