23948sdkhjf

Lexington på tapeten

Lexington Company meddelar idag, måndag, att man tecknat ett långsiktigt globalt licensavtal med Wall Vision för utveckling och försäljning av tapeter.
I nära samarbete kommer bolagen att designa, utveckla, tillverka och marknadsföra ett sortiment av tapeter under varumärket Lexington. Wall Vision har fått exklusiv rätt att marknadsföra och sälja tapeter under varumärket Lexington på global bas. Företaget är idag verksamt på mer än 50 marknader utanför Sverige.

Ambitionen är att lansera den första kollektionen under andra halvåret 2016. Wall Vision kommer att sköta försäljningen till färgfackhandeln och Lexington kommer att erbjuda tapeterna via egna butiker, webbshopen och via utvalda återförsäljare.

– Lexington har ett brett sortiment av textil och inredningsprodukter för hemmet som vi säljer på mer än 20 marknader runtom i världen. Att nu få ta ett steg till och kunna erbjuda våra kunder en möjlighet att komplettera stilen med tapeter känns väldigt roligt, säger Kristina Lindhe, vd för Lexington.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08