23948sdkhjf

Tecknar kalsongkontrakt värt 93 miljoner dollar

Frigo Revolution Wear, som har gjort succé i USA med sin svenska patenterade kalsong med pungpåse, skriver nu avtal med en internationell distributör. Kontraktet har ett potentiellt värde på 93 miljoner dollar.
Mathias Ingvarsson, som är vd, har skrivit på ett sexårigt avtal med Robert Leng, ägare av Londyn Pilot Enterprises Corporation. Avtalet är potentiellt värt 93 miljoner dollar i omsättning om alla optioner godkänns. Till detta tillkommer även royaltyintäkter på 8,3 miljoner dollar i Nordamerika, Kina, Japan, Sydkorea och Taiwan.

Londyn Pilot Enterprises Corporation är en internationell distributör med över 30 års erfarenhet inom tillverkning av herrmode såsom t-shirts, kalsonger, badkläder, resväskor med mera.

– Vår kalsong är den största nyheten på mycket länge i underklädesbranschen. Män har länge varit underförsörjda med produktutveckling när det gäller underkläder. Jag har jobbat mycket hårt för att hitta rätt partners och investerare. Det har inte alltid varit lätt, men nu har det verkligen lossnat. Vi har landat ett stort avtal med det välrenommerade amerikanska bolaget Londyn Pilot. Det öppnar en jättemarknad för oss och vi får även ta del av deras know-how, säger Mathias Ingvarsson, vd och grundare av Frigo Revolution Wear.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063