23948sdkhjf

Eton lanserar snabb skjortleverans

Skjortföretaget Eton lanserar en expresstjänst för skjortleveranser tillsammans med leveransnätverket Urb-it. Stockholmare kan få sin skjorta levererad inom en timme.
Tjänsten som Eton och Urb-it satt ihop riktar sig till den urbane stockholmaren som lever ett hektiskt liv, missar tvättider, går på spontan AW och kanske vaknar på fel plats på morgonen men som ändå måste vara presentabel på nästa möte.

Lösningen är att boka en ny skjorta på Etons webb, och så kommer leveransen med Urb-it, ett nätverk bestående av flera hundra bud i Stockholm. Skjortan hämtas upp i Etons butik nära Stureplan och budas inom tullarna på en timme. Leveransen sker till fots, på cykel eller via kollektivtrafiken, inte med bil. Urb-it framhåller att tjänsten inte ger någon miljöpåverkan.Tjänsten är tillgänglig under butikens öppettider.

–Många av våra kunder lever ett hektiskt liv med krav på flexibla och spontana leveranslösningar. Vi är stolta över att tillsammans med Urb-it ha skapat en tjänst där du bekvämt kan handla online och få din skjorta lika snabbt som när du handlar i butik, säger Etons pr-chef Sara Ölmebäck i ett pressmeddelande.
Dagmar Forne/Dagens Handel
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095