23948sdkhjf

Ny vd för CLWR

Colour Wear och Void Cycling tillsätter ny vd med gedigen erfarenhet från sport- och outdoorbranschen. Han efterträder Thor Kruse som dock stannar i bolaget.
Peter Hulander är ny vd för Colour Wear och det nystartade varumärket Void Cycling. Han kommer närmast från WSBC med varumärkena Reef, The North Face, Kask, SOS, Cross och har tidigare varit vd för Kask samt arbetat både som marknads- och försäljningschef på Amer group.

- Tycker man om sport och outdoor så är Colour Wear och Void en fantastisk möjlighet och ett spännande jobb. Colour Wear och Void teamet har gjort ett riktigt bra jobb, där man på oerhört kort tid har blivit internationellt etablerade varumärken på allas läppar. Samtidigt så ser jag en oerhörd potential i varumärkena att ta ytterligare marknadsandelar både på den svenska samt internationella marknaden. Det skall bli fantastiskt kul, även om jag har respekt för utmaningen, säger Peter Hulander i en kommentar.

Han efterträder Thor Kruse som dock stannar i bolaget men som får mer tid till att fokusera på att utveckla varumärkena och internationell försäljning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062