23948sdkhjf

En prisad Tiger

I förra veckan tilldelades Tiger of Sweden priset för bästa herrmodedesign, Menswear Award, på WGSN Global Fashion Awards i London. Även H&M prisades för samarbetet med Alexander Wang.
Tiger of Sweden förärades priset Menswear Award vid en ceremoni i London i torsdags. I den internationella juryn ingick Courtney Blackman från The Industry, Eric Jennings från Saks Fifth Avenue, Averyl Oates från Galeries Lafayette, Levi´s Jonathan Cheung, Ed Burstell från Liberty London samt designern Bora Aksu.
- För drygt tjugo år sedan satt vi med ett nästan konkursfärdigt bolag i famnen men med en enkel och genial idé om att ta kostymen från banken till gatan. Sedan den dagen har vi arbetat aktivt och målmedvetet med att förverkliga vår vision. Vi är oerhört stolta att vi är här idag, säger David Thunmarker, vd på Tiger of Sweden.
Även H&M prisades i London i kategorin för bästa designsamarbete för kollektionen som modekoncernen plockade fram tillsammans med den amerikanska designern Alexander Wang. Här är alla vinnarna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047