23948sdkhjf

De flyttar också till Nacka strand

I början av 2016 invigs nya Stockholm Showrooms i Nacka strand. Nu kommuniceras fler hyresgäster till satsningen som i en första fas spänner över 8 000 kvadratmeter
Nya Stockholm Showrooms som just nu byggs i Nacka Strand, som en del i Stockholm Fashion District, spänner i en första fas över 8 000 kvadratmeter. Där flyttar nu även Adax, Bitte Kai Rand, Dahlin, Garcia Jeans, Holebrook, Jofama, Junk de Luxe, Karen by Simonsen, Lutha, Nanso, Ril’s, Set, Soaked in Luxury, Stones och St Tropez in. Tidigare kommunicerade hyresgäster är Mac Jeans, Steilmann, Oui, Soyaconcept, InWear och Part Two.

Invigningen sker i början av 2016.

- När vi fick detta projekt från branschen såg vi det som ett stort förtroende och en spännande utmaning. Vårt uppdrag på Agenturföretagen är att verka för sammanhållningen i branschen och värna om företagen och deras utveckling. Med ett gemensamt distrikt, ett kluster för mode, kommer vi att underlätta vardagen för såväl leverantörer som butiker som kommer att få vara med om en spännande och utvecklande resa, säger Helena Waker, vd och rådgivare på Agenturföretagen och Stockholm Fashion District.

Förutom showroomen finns även Stockholm Skohus om 4 000 kvadratmeter i området och därtill arrangeras produktionsmässor, inköpsmässor och event och sammantaget räknar Agenturföretagen att det ska visas 27 400 kvm mode årligen i distriktet från och med 2016.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078