23948sdkhjf

Barnklädesvarumärke tar en paus

Innevarande kollektion från Shampoodle blir den sista på ett tag. Varumärket pausas med en förhoppning från grundarna om att återkomma i liknande eller ny skepnad.
Barnmodevarumärket Shampoodle pausas och innevarande kollektion som finns ute i butikerna nu blir den sista på ett tag meddelar företaget. Höstens kollektion och efterföljande kollektion kommer inte att produceras då företaget menar att man inte kan säkerställa leverans och kvalitet.

– Ja, SS15 är sista kollektionen. Men vi kommer att finnas kvar för den säljs ju fortfarande och vi har haft bra genomförsäljning hos våra återförsäljare, med mycket efterbeställningar. Så vi tar en paus, samlar lite krafter och eventuellt kapital och återkommer i liknande eller ny skepnad, säger Jakob Wästberg till Habit.

Varumärket grundades 2006 av Jakob Wästberg och Helene Stevenberg och säljs i ett stort antal länder världen över.

”Som du kanske märkt så har Shampoodle haft en tuff vår med en hel del förseningar på grund av omständigheter vi inte kunnat förutse och inte heller kunnat kontrollera.Som ett resultat av detta är det med sorg, men med absolut nödvändighet, som vi kommer att behöva pausa projektet Shampoodle” skriver Haseok Lee, Jakob Wästberg och Helene Stevenberg i ett brev som gått ut till återförsäljarna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063