23948sdkhjf

Från byråvärlden till Velour

Göteborgsbaserade herrmodevarumärket Velour by Nostalgi rekryterar marknadsansvarig och AD som har ett förflutet hos reklambyrån Valentin & Byhr samt Södra Teatern. Han har även frilansat för bland andra Acne Studios, Alexander Wang och Gant. Modeföretaget har även en ny säljansvarig.
David Andréas är ny marknadsansvarig och AD på herrmodevarumärket Velour by Nostalgi.Han har en bakgrund som frilansande grafisk designer och har bland annat gjort print åt Acne, Alexander Wang, Gant och H&M. De senaste 8 åren har han arbetat som AD hos Södra Teatern och senast hos reklambyrån Valentin & Byhr.

”Tjänsten på Velour känns som ett mycket spännande uppdrag. Äntligen sammanstrålar mina intressen och kompetenser hos ett varumärke jag själv, som modeintresserad, brinner för”, skriver David Andréas i ett mejl till Habit.

Modeföretaget har även rekryterat Johan Hall till posten som försäljningsansvarig. Han har arbetat hos Tiger of Sweden Jeans i nio år. Velour har också ambitionen att öppna ett kontor i Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062