23948sdkhjf

VRG med ny vd

I slutet av juni utsågs en ny vd till sko- och accessoarkoncernen Venue Retail Group. Han tillträder 1 oktober och sitter i dag i koncernens styrelse.
Jonas Ottosson utsågs i slutet av juni till ny vd för sko- och accessoarkoncernen Venue Retail Group. Han arbetar i dag som vd för Odlo Sports Group, med huvudkontor i Schweiz. Dessförinnan var han vd för Peak Performance under tolv år. Jonas Ottosson sitter sedan januari 2012 som ledamot i koncernens styrelse och kvarstår på posten fram till dess att han tillträder i operativ tjänst den 1 oktober. Han är även styrelseordförande i Triwa AB och styrelseledamot i Didrikson AB.

–Venue Retail Group har en bra plattform med varumärken, produkter och försäljningsställen i en tydlig marknadsnisch. Bolaget har kontroll över hela värdekedjan och direktkommunikation med slutkunden vilket är viktigt för att snabbt kunna agera på efterfrågan. Efter några år i styrelsen ser jag potentialen i bolaget – och jag ser fram emot att få vidareutveckla kunderbjudandet, varumärket och organisationen med målet att nå långsiktig lönsam tillväxt, säger Jonas Ottosson i en kommentar.

Styrelseledamoten Christel Kinning kvarstår i rollen som tillförordnad vd fram till dess att Jonas Ottosson är på plats.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062