23948sdkhjf

Tiger jeans öppnar pop up

I samband med den pågående modeveckan i Köpenhamn öppnade Tiger of Sweden jeans i dag en pop up-butik. Jeansbutiken kan få efterföljare.


Butiken, som öppnade i centrala Köpenhamn, är den första i sitt slag och säljer hela konceptet Tiger jeans för både kille och tjej. Tiger jeans lanserades som märke 2001.

– Tiger jeans, som kommer från en städad konfektionsfamilj, växte snabbt upp till att bli rebellen med en flasköl i handen som hellre går till rockklubben på bakgatan än till den snygga nattklubben. Den första pop up-butiken som vi nu öppnat i Köpenhamn andas precis det och butiken kommer att lyfta Tiger jeans ytterligare, säger Fredrik Folkesson , produktchef på Tiger of Sweden jeans.

Butiken är på 200 kvadratmeter och kommer att hålla öppet på shoppinggatan Köpmangade under Copenhagen fashion week som pågår 6 – 8 augusti.

Det är den första konceptbutiken med endast Tiger of Sweden jeans, men planer finns på att föra konceptet vidare även till andra marknader.

– För oss är det viktigt att det blir rätt butik på rätt plats. Vi är idag starka i Sverige, Danmark, Norge och Finland. När vi hittade lokalen i Köpenhamn så kändes den perfekt, men den första butiken hade lika gärna kunnat ligga i Sverige eller Norge. Vi tittar kontinuerligt på intressanta lägen för Tiger jeans kommande pop up:er och nästa butik kan mycket väl hamna i Sverige, säger David Thunmarker , vd på Tiger of Sweden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062