23948sdkhjf

När hennes blir hans

LEDARE I jämställdhetens namn, är det inte männens tur nu? Inom få områden går det att hävda, men när det kommer till mode är det tveklöst så att herrarna har haft det lite skralt.
I jämställdhetens namn, är det inte männens tur nu? Inom få områden går det att hävda, men när det kommer till mode är det tveklöst så att herrarna har haft det lite skralt. Välskräddad konfektion i all ära, men när det handlar om kreativitet halkar männens garderober efter. Okonstruerade kavajer och färgglada strumpor i all ära, det räcker liksom inte för att de flesta herrplagg per definition skall vara något mer än ganska vardagligt.

De senaste åren har det pratats mycket och väl om ett herrmode som boomar. Herrmodeveckan i London har gjort ett fantastiskt jobb med att presentera ett nyskapande mode. Här har samspelet mellan klassiska motsatser drivit utvecklingen framåt; en växeldans mellan det typiskt maskulina och det utpräglat feminina. Min undran är när trenden får fäste på bred front? Det krävs ett första modigt steg från inköparen och det behövs en vidsynt kund. Är tiden mogen när vårens inköp står för dörren? J.W.Andersons navelkorta toppar eller Casely-Hayfords spännande hybridplagg? Någon? Läs och inspireras av ett minst sagt mångfacetterat herrmode från London i senaste numret av Habit. Beställ ditt ex här!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062