23948sdkhjf

Rodebjer bygger om och rekryterar

Modevarumärket lanserar nytt butikskoncept i butiken i Mood i Stockholm. Samtidigt har modevarumärket rekryterat retailansvarig med ett förflutet hos Acne Studios.


Det nya konceptet har tagit fram av formgivaren Sahara Widoff. Hon har bland annat använt kork, färgad betong, sten och glas för att skapa en förfinad och flexibel butikslösning.

–Vi har redan fördubblat var omsättning i Mood och det är därför ett naturligt steg att satsa där framgången finns. Satsningen bygger en helhetsupplevelse, från besök till köp, som kommer att ligga till grund for den kommande expansion vi gör i Sverige såväl som internationellt. För att stärka vår position som det självklara valet för den moderna yrkeskvinnan omfattar arbetet även vår visuella kommunikation i alla led, säger Carin Rodebjer, vd och kreativ chef.

I ett pressmeddelande skriver Rodebjer att egna butiker, både fysiska och digitala, blir viktigare och viktigare för modevarumärket. Rodebjer har även rekryterat en ny retailchef i Linnéa Märak. Hon arbetade tidigare som områdeschef på Acne Studios och har även arbetat som butiksansvarig på Filippa K samt som frilansande retailkonsult.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.395