23948sdkhjf

Dr Denim öppnar butik

I dag slår det Göteborgsbaserade jeansvarumärket upp portarna till en andra flaggskeppsbutik. Syftet är inte primärt försäljning.
Efter att under en kortare period salufört jeans i en tillfällig butik har Dr Denim utökat lokalen på Magasinsgatan 20 i Göteborg och byggt en flaggskeppsbutik.
– Så här ett drygt decennium efter vår start, och många marknader senare, så har det under en längre tid varit allt mer uppenbart att det har saknats en komplett Dr Denim-destination på hemmaplan, säger Alexander Graah, vd på Dr Denim, till Habit.

Varumärket har sedan hösten 2014 en flaggskeppsbutik i Stockholm. Butikerna, som är döpta Dr Denim Gallery, handlar i stora mått om marknadsföring.
– Konceptet handlar inte primärt om försäljning utan minst lika mycket om varumärkesbyggnad och att skapa en kurerad miljö där man kan bekanta sig med hela vår kollektion i en inspirerande miljö som genomsyras av varumärket. Man är lika välkommen att bara köpa en kaffe eller en lemonad och diskutera passform som man är att prova och kanske köpa en ny garderob, säger Alexander Graah.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.073