23948sdkhjf

Collin: Vi har bara kommit halvvägs i Sverige

Sverigemarknaden är långt ifrån mättad därför fortsätter Volt sin aggressiva plan. Under hösten och våren öppnar minst tio butiker i Sverige. Det säger kedjans nya vd, Toni Collin, till Habit.
Som Habit tidigare har rapporterat lämnar Toni Collin uppdraget som Sverigechef för att i stället leda Volt i Sverige och Norge. Vd-uppdraget är inget nytt för Collin som i snart ett år har fungerat som tillförordnad vd för Volt, ett uppdrag som nu Johan Simonsen lämnar. Därför letar nu företaget en ny Sverigechef.

Toni Collin berättar för Habit att Volt bara har kommit halvvägs i Sverige. I dag finns 25 butiker. Målet är 45–50. Under hösten öppnar fyra till fem nya, varav Mall of Scandinavia är en. De övriga som Collin avslöjar för Habit är Luleå och Bergvik utanför Karlstad. Under våren nästa år är det dags att slå upp dörrarna till ytterligare mellan sex till sju butiker.

– Det finns en del orter kvar i Sverige, säger Toni Collin och nämner Norrköping och Jönköping.

Volt verkar ha stark medvind. Enligt Collin är kedjan lönsam. Fram till juli i år har den ökat över 20 procent i jämförbara tal.

Läs mer: Volt med ny vd
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094