23948sdkhjf

Väla för Park Lane

I slutet av augusti öppnade en ny konceptbutik på Väla, en ”lab store” som ska tjäna som inspiration till kommande butiker. Redan i höst görs en satsning på varumärkesbutiker tillsammans med franchisetagare.
I slutet av augusti öppnade Park Lane butik på Väla i Helsingborg. Butiken är ett led i målet att dubbla företagets omsättning och blir ännu mera synliga på marknaden.Första egna butiken i Sverige som öppnaden den 26 augusti beskrivs av företaget som en ”lab-butik” och här ska finnas möjlighet att testa konceptet.

– Vi ska lära oss av den här butiken. Dels för att kunna hjälpa våra återförsäljare maximera sin försäljning på sin Park Lane-yta, dels för att ge våra framtida franchise-tagare de bästa förutsättningarna, säger Ulrik Dahl, vd i en kommentar till butikssatsningen.

Sedan våren 2014 driver företaget en egen butik i Maastricht i Nederländerna. Därtill har Park Lane sedan i våras shop-in-shops med särskilt inredda ytor hos ett trettiotal återförsäljare och företaget är mycket nöjda med responsen.

– Vi förväntar oss att få in runt 50 nya shop-in-shops hos återförsäljare under nästa år och vi öppnar våra första franchisebutiker, säger Ulrik Dahl, vd på Park Lane.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062