23948sdkhjf

Companys nyöppnar

Efter att butikskonceptet Companys tidigare franchisetagare i Stockholmsområdet valt att avsluta samarbetet med modekoncernen DK Company och butikkonceptet Companys öppnar nu koncernen butiker i egen regi.
Först ut var DK Company med butiker i Sollentuna Centrum och Nacka Forum i Stockholm i slutet av augusti. Därefter följde butiksöppning i Bromma Blocks. I maj tog koncernen över en tidigare franchisedriven Companysbutik i Norrköping och därtill finns en enhet som drivs av en franchisetagare i Halmstad. I framtiden väntar fler butiker både i egen regi och via franchise i främst storstadsregionerna. Modekoncernen har omfattande planer för konceptet framöver.

– Med butiksöppningarna i Stockholmsområdet så har vi i stort sett återetablerat oss där vi fanns innan. Det var viktigt för oss att fortsätta vara synliga med butiker på den svenska marknaden. Vi visar också att vi har möjlighet att agera snabbt och att vi kan etablera fler butiker på kort tid, säger Magnus Henriks, franchise- och retailansvarig på DK Company i Sverige.

Läs mer om DK Companys satsning med butikskonceptet Companys i nästa nummer som är ute i mitten av september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079