23948sdkhjf

Modeappfeber

Allt fler appar ska guida kunden till allt från modeinköp till outfitsbygge. Nya Villoids ansikte är brittiska Alexa Chung.
Med hjälp av appen Picwear, som digitalt knyter samma fysiska butiker, ska det bli lättare för modekonsumenter att hitta de plagg de söker. När du befinner dig på en plats visar appen utbudet i de närmsta anslutna butikerna och gör det möjligt att jämföra pris, varumärken och butiker. Därtill kan kunden hålla sig uppdaterad på nyheter och reor i närheten och dela med sig av shoppingen via sociala medier. Bakom appen står Markus Secund, David Lundgren och Arthur Noort och lansering sker i Göteborg där ett 40-tal butiker är anslutna. I höst väntar lansering i Stockholm och Malmö och därefter i fler städer.

I veckan lanserades även Villoid, en plattform för att ladda upp och dela stiltips, garderobsfavoriter, produkter och fotografier. I appen finns också en köpknapp. Villoid lanseras med brittiska stilikonen Alexa Chung som medgrundare och kreativ chef. Bakom initiativet står entreprenören Jeanette Dyhre Kvisvik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079