23948sdkhjf

"Butikerna blir runt 2 000 kvadratmeter"

Tre, fyra butiker ska öppna i stöten för konceptet som på sikt ska finnas i hela Sverige. Även etableringar utomlands kan bli aktuella.
– Det är ett helt nytt koncept och ett nytt tänk och vi befinner oss i förhandlingar nu och kan därför inte säga exakt var vi öppnar första butiken för Club XPRS. Men vi tänker oss en etablering om tre, fyra butiker i stöten i de starkaste externhandelsområdena i Sverige. Vi ska finnas över hela Sverige på sikt och tänker oss även etableringar utomlands, säger Martin Lindgren, chef för JLL Retail Agency, till Habit.

JLL Retail Agency sköter etableringen av det nya konceptet. Som starka externhandelsområden nämner Martin Lindgren Barkarby och Kungens Kurva i Stockholm.

Första butikerna öppnar i vår och därefter väntas ytterligare tre, fyra butiker senare under 2016. Martin Lindgren säger till Habit att det handlar om butiker på omkring 2 000 kvadratmeter och konceptet kan komma att inrymmas både befintliga byggnader som anpassas efter konceptet men att det kan även handla om nyproduktion.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063