23948sdkhjf

Intersport öppnar flaggskeppsbutik

BUTIKSNYTT På torsdag öppnar vad som sägs vara Europas modernaste sportbutik i Stockholm.
Butiken, som öppnas av Intersport i samarbete med tunga varumärken som bland annat Nike och Adidas, är på drygt 3 400 kvadratmeter och ligger på Drottninggatan i Stockholm. Den sägs bli Europas modernaste sportbutik. Intersport utlovar en unik konsumentupplevelse för alla som vill vara först med nyheterna från de största varumärkena.

Satsningen är ett samarbete med bland andra Nike och Adidas som tillsammans med Intersport byggt upp konceptet. Varje varumärke får en dedikerad yta, men helheten i affären andas Intersport.

– Detta är vad vi vill kalla nästa nivå på vad en sportbutik är. En spektakulär upplevelse med extra allt, säger Intersports vd Ulf Kinneson.

Bland annat kommer butiken att ha digitala pekskärmar där besökarna kan ta del av, och köpa, hela sortimentet i Intersports e-butik.

Bakom skärmarna ligger avancerad teknik som direkt kopplar ihop skärmen i butiken med lagret i varje butik lokalt och centralt. Allt för att följa konsumenternas nya beteende, där fler förbereder och beslutar sig för att köpa i digitala kanaler.

– Här kopplar vi ihop den digitala upplevelsen och köpresan med att faktiskt klämma och känna på varorna i butiken, säger Ulf Kinneson.

Den nya butiken öppnas den 8 oktober.

Thomas Karlsson/Dagens Handel
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063