23948sdkhjf

Pagelle-butik i konkurs

Pagelle i Sundsvall har försatts i konkurs efter att försäljningen nära på halverats.
Pagelle på Storgatan i Sundsvall har gått i konkurs och en konkursutförsäljning har inletts, uppger Sundsvalls Tidning. Butiken har drivits av Susanne och Per Eriksson, med bolaget Suzz kläder & Zånt AB, under två och ett halvt år. Butiken hade tidigare ett annat ägarpar.

Susanne och per Eriksson driver även sedan en knapp månad en Pagelle-butik i köpcentrumet Birsta city. Den butiken ligger dock i ett annat bolag och berörs inte av konkursen.

– Vi hade förstås gärna velat ha kvar butiken i Stenstan, vi var ju också med i Unika butiker. Men det går inte när försäljningen har gått ner så rejält, säger Per Eriksson till tidningen.

Anledningen till den tappade försäljningen uppges vara att många kunder söder om stan väljer Birsta city i och med omdragningen av E4:an och en ny bro

– Vi har tappat många kunder från den södra delen av kommunen, Kvissleby, Njurunda, ja även från Hudiksvall. De väljer Birsta nu i stället. Och det här har inte bara vi märkt, under det närmaste halvåret kommer vi att se fler förändringar i Stenstan på grund av detta, säger Per Eriksson till tidningen.

Personalen i butiken på Storgatan erbjuds arbeta i nya butiken i Birsta.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062