23948sdkhjf

Täby Centrum vinnare igen

För andra året i rad korades Täby Centrum till Bästa Svenska Köpcentrum i NCSC Awards 2015. Andra vinnare under torsdagskvällen blev bland andra Eurocommercial, Urban Deli och HUI Research.
I konkurrens med köpcentrumen Emporia i Malmö, Flottiljen Köpkvarter i Barkarby, Liljeholmstorget Galleria i Stockholm, Triangeln i Malmö och Utopia Shopping i Umeå gick Unbail-Rodamcos Täby Centrum segrande ur striden och utsåg till bästa köpcentrum vid branschens årliga utdelning NCSC Awards, Nordic Council of Shopping Centers, på Grand Hôtel i Stockholm. Övriga vinnare i år är Grand Samarkands och Eurostop Halmstads Mats Jäderberg som utsågs till bästa centrumledare, bästa hyresvärd blev Eurocommercial och Urban Deli kammade hem utmärkelsen för årets bästa hyresgästkoncept. Bästa konsult blev HUI Research.

Juryn bestod av Anders Svensson från CaseLab, Charlotta Björk från Breim, Derek Barker, Haskoll, Kim Bergqvist från Joy Shop, Mattias Celinder från Atrium Ljungberg och Lindex Pia Hvlagren.

Täby Centrum mottog vinsten med motiveringen:

Genom ett högt tempo i utveckling och förändringstakt har flera nya och uppgraderade koncept lanserats, en kundvänlig parkeringsupplevelse är på plats, torget är en aktiv och välkomnande samlingsplats och centret erhåller fortsatt stort intresse från kunder och nya hyresgäster.

Utmaningar med stora och svåra ytor har centret på ett kreativt sätt löst tillsammans med sina hyresgäster via en gemensam utvecklingsambition och levererar därmed något nytt och extra till sina kunder även med mer ”traditionella” koncept.

Med förflyttning och utveckling av dagligvaruhandelns plats, uttryck och innehåll har vardagskonsumentens behov av snabb och tillgänglig handel lyfts till nya höjder och kompletterar den högklassiga shoppingupplevelsen som resterade delar av centret levererar på ett utmärkt sätt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094