23948sdkhjf

Mer än bara en mässa – på ISPO Munich 2024 vandrar du rakt in i framtidens sport och mode

Detaljhandeln förändras ständigt, driven av skiftande konsumentkrav och innovation. Sport- och modebranschen är inte annorlunda. Med temat "LOVE EVERY CONTACT" kan Du den 3–5 december 2024 se och känna på de senaste produkterna inom outdoor, sportfashion och tillhörande teknologi. Det är här du knyter kontakter för framtidens affärer.

 Sport och mode: Ett perfekt samspel

I decennier har sport och mode bildat en stark synergi. De har format trender och påverkat varandra. Vid de Olympiska spelen i Paris tidigare i år såg vi hur lyxföretaget LVMH förenade sport och mode på franskt vis.

Även på ISPO Munich i december blir sport och mode en central del av evenemanget. I kuraterade områden som Zeitgeist by ISPO och 520M by Highsnobiety hittar du det senaste inom streetwear förenat med en klassisk outdoor-stil. Här får du en inblick i fusionen mellan friluftsliv och de senaste modetrenderna, vilket gör mässan idealisk för både sport- och modedetaljhandlare.

 ISPO Munich och CIFF slår sig samman

Årets mässa går ett steg längre än tidigare. En ny samarbetspartner för 2024 års upplaga är Copenhagen International Fashion Fair (CIFF). Genom att kombinera en nordisk stil med internationell sportkultur, blir CIFFs monter med danska mode- och livsstilsvarumärken ett spännande inslag. Detta samarbete breddar inte bara ISPOs inflytande inom modevärlden, utan erbjuder också nya affärsmöjligheter för detaljhandlare. Varumärken som Adidas Terrex, Asics, Columbia, VEJA och inte minst CIFFs egen uppställning blir en del av en dynamisk fusion som tänjer på gränserna för sportmode och stärker ISPO Munichs ställning som en global plattform för sportmode.

Ett varierat evenemangsprogram erbjuder kunskap och inspiration

ISPO Munich 2024 erbjuder även ett omfattande event-program som handlar om framtiden för sport, mode och teknologi. På talarscenerna i Future Lab hallen pratar branschspecialister och sportikoner om senaste innovationerna, såsom mixed reality-teknologier eller hjärnbaserad prestationsutveckling. Tennislegenden och åttafaldige Grand Slam-mästaren Andre Agassi intar scenen för att dela sin resa med reflektioner kring framgång och socialt ansvar.

Blue Stage scenen handlar det om digital transformation. Intresserar du dig för startup-innovationer hör du mer om temat på Pink Stage, och på Green Stage diskuteras hållbara lösningar inom sport och mode.

 Ett måste att besöka

Oavsett om du letar efter nya spännande varumärken att distribuera, vill skaffa kunskap för att ta ditt företag till nästa nivå, eller bara söker inspiration, har ISPO något för alla. Det är här det sker! Se utställarlistan här och läs om event-program här. Här köper du din biljett. Bli en del av framtidens sport och mode på ISPO Munich 2024 – varmt välkommen!

För frågor om allt kring mässan, kontakta info@huginbiz.com .

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063